SERVICII

Psihoterapie individuală

În cadrul sesiunilor de psihoterapie individuală vei putea vorbi liber, fără vreun fel de prejudecăți, despre tine şi motivul care te-a determinat să fii în acest moment aici. Acest motiv poate fi legat de stres, anxietate, atacuri de panică, depresie, traumă, sau de evenimente de schimbare majoră precum naşterea unui copil, divorţ sau pierderea cuiva drag.

Terapie de cuplu

Terapia de cuplu te poate ajuta în situaţiile în care: simţi că tu sau partenerul de viaţă nu mai sunteţi la fel de implicaţi în relaţie cum eraţi odinioară, simţi că nu mai există posibilitatea unui viitor împreună, unul din parteneri a trădat încrederea celuilalt, comunicarea dintre voi doi, verbală şi non-verbală, a devenit superficială. Împreună vom găsi noi căi de comunicare, astfel încât să vă redescoperiţi, să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt pentru a putea convieţui în armonie.

Terapie de familie

Acest tip de terapie se adresează familiilor care fie trec printr-un eveniment de schimbare majoră, precum divorţul sau pierderea cuiva drag, fie se confruntă cu o situaţie conflictuală. Terapia facilitează comunicarea şi colaborarea între membrii familiei.

Dacă doreşti să afli mai multe despre cum se desfăşoară şedinţele de psihoterapie te invit să accesezi secţiunea Întrebări Frecvente.