ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce se întâmplă la prima şedinţă de psihoterapie?

Prima sesiune de psihoterapie este de obicei o sesiune de evaluare. Asta înseamnă că îţi voi pune câteva întrebări pentru a înţelege motivul care te-a adus în cabinetul meu şi pentru a afla câteva lucruri despre tine. De asemenea îţi voi explica cum lucrez şi cum cred eu că te pot ajuta cel mai bine.

Cum decurge o şedinţă de psihoterapie?

În timpul sesiunilor de psihoterapie vom lucra pentru a identifica şi pentru a înţelege motivele care stau la baza nemulţumirilor tale. În funcţie de nevoile tale vom stabili împreună un set de obiective şi vom identifica strategii şi tehnici care să te ajute să faci faţă situaţiei cu care te confrunţi şi implicit, în atingerea obiectivelor.

Deoarece ceea ce se întâmplă în timpul sesiunilor de psihoterapie este la fel de important ca ceea ce se petrece între sesiuni, aceste strategii vor fi adaptate stilului tău de viaţă astfel că le vei putea folosi şi în viitor pentru a depăşi situaţii similare sau momente de cumpănă ce apar inevitabil în viaţa fiecăruia dintre noi.

Cât durează o şedinţă de psihoterapie?

Şedinţele de terapie individuală durează 50 de minute.
Şedinţele de terapie de cuplu şi terapie de familie durează 90 de minute.

De câte şedinţe de psihoterapie am nevoie?

Procesul psihoterapeutic diferă de la o persoană la alta în funcţie de nevoile şi obiectivele fiecăreia. Încă de la început vom identifica zona pe care doreşti să lucrăm precum şi modalitățile prin care îţi poţi atinge obiectivele.

Cum îmi pot face o programare?

Mă poţi contacta la numărul de telefon +40 (0) 746 097 960 sau la email mihaela_bisog@yahoo.com pentru a programa o şedinţă de psihoterapie sau o consultaţie telefonică gratuită de 15 minute. Consultaţia telefonică este o bună modalitate prin care îţi pot răspunde la orice alte întrebări sau nelămuriri şi tu te poţi decide dacă doreşti să îţi programezi o şedinţă de psihoterapie.

Cum se poate anula o programare?

Dacă doriţi să anulaţi sau să reprogramați o şedinţă de psihoterapie vă rog să mă contactaţi la numărul de telefon +40 (0) 746 097 960 cu cel puţin 24 de ore înainte.

Sesiunile de psihoterapie sunt confidenţiale?

Ca membră a Colegiului Psihologilor din Romania îmi asum responsabilitatea de a respecta codul de etică al profesiei şi standardele profesionale de confidențialitate şi practică. Întreg procesul terapeutic este confidențial.


Care este programul de lucru?

Cabinetul funcţionează zilnic de luni până vineri de la ora 08:00 la 19:00 şi sâmbăta de la ora 08:00 la 12:00.

Care sunt tarifele şi politica de plată?

Pentru a afla structura actuală a tarifelor vă rog să mă contactaţi la mihaela_bisog@yahoo.com. Plata se face în numerar, la fiecare şedinţă.

Sesiune psihoterapie individuală adulţi 100 lei
Sesiune terapie de cuplu 200 lei


 

Dacă îţi doreşti să  lucrăm împreună te invit să mă contactezi. Pentru mai multe detalii accesează secţiunea Contact.